www.instagram.com/detafelvanagriport

Holland boven Amsterdam

Routebeschrijving


Vanaf de A7
Neem de afslag Medemblik (afslag 11). Sla aan het eind van de afslag rechtsaf, de N239 richting Medemblik. Neem de eerste afslag links en volg de weg, genaamd Agriport. Ga met de bocht mee en neem de eerste afslag links. Direct links vindt u de ingang naar De Tafel van Agriport.
 
Vanaf de N239
Vanuit de richting Medemblik volgt u de N239 in westelijke richting. 100 meter voordat u de de afslagen naar de A7 nadert, slaat u af naar rechts en volgt u de weg genaamd Agriport. Ga met de bocht mee en neem de eerste afslag linksaf. Direct links vindt u de ingang naar De Tafel van Agriport.
 
Vanuit Alkmaar
U volgt de N239 in oostelijke richting. Nadat u de afslagen naar de A7 bent gepasseerd, slaat u linksaf en volgt u de weg genaamd Agriport. Ga met de bocht mee en neem de eerste afslag linksaf. Direct links vindt u de ingang naar De Tafel van Agriport.
 
Agriport 57
1775 TA MIDDENMEER
 
Let op (voor GPS gebruikers:)
Vul op uw routeplanner het adres “Koggenrandweg 8” in, de meeste planners kennen de relatief nieuwe weg Agriport nog niet. Het restaurant is NIET aan de Koggenrandweg, maar u bent dan wel in de buurt....