www.instagram.com/detafelvanagriport

Holland boven Amsterdam

Dagje uit

In en rond ons restaurant zijn de leukste dingen te verzinnen. Zo kunt u een bezoek brengen aan de grootste oranje paprika-kas ter wereld (www.bezoekagriport.nl) met een legendarische presentatie door tuindersvrouw Petra Barendse.

Of een bezoekje aan de enige echte tulpenexcursie (www.tulpenexcursie.nl), ook slechts 5 autominuten bij ons vandaan. U kunt juist dit soort uitstapjes heel goed combineren met een lekkere lunch of high tea bij ons restaurant.

Of u maakt een mooie fietstocht in de omgeving (fiets-puzzeltochten zijn bij ons restaurant GRATIS af te halen), u kunt een rondleiding krijgen bij de bijenstal (www.bijenstal.nl), uw slag slaan bij een potje boerengolf (www.manuelhoeve.nl), een bezoekje brengen aan het motormuseum (www.wilhartogmuseum.nl), een rondrit maken met een huifkar (www.poldertourinkar.nl) of een roofvogelshow, een kaatswedstrijd, een vogel-spotting-wandeltocht, een bridgedrive of een kinderpartijtje bij ons restaurant organiseren.  

Klikt u ook eens op de brochure die hiernaast staat afgebeeld. Samen met allemaal leuke collega's uit de regio bieden we diverse (toeristische) arrangementen aan. De moeite waard om eens te bekijken!

Kortom, alles is zo’n beetje mogelijk. Neemt u even contact met ons op, op telefoonnummer 0227 - 656 353.